SKADEREPARATION

Skadereparation

En skada på din bil är självklart inte roligt att råka ut för. Men en smidig process för att reparera den kan åtminstone göra livet lite enklare.


Om olyckan varit framme hjälper vi dig genom hela processen med att få skadan åtgärdad. 


Vad behöver man göra vid en skada? 

Du ska ALLTID anmäla skadan så snart som möjligt till ditt försäkringsbolag. Vid smitning, viltolycka eller parkeringsskada skall du även anmäla det till polisen.


Efter att du anmält skadan till ditt försäkringsbolag och fått ett skadebrev att skadan ersättsär det dags för skadebesiktning.


När du kommer in med din bil för skadebesiktningen hos oss behöver du ha med dig en skadeanmälan, försäkringsbrev, skadenummer eller någon annan bekräftelse från ditt försäkringsbolag.


Vid din skadebesiktning dokumenterar vi skadorna på din bil och vi bestämmer en tid för din skadereparation. Behöver du hyrbil under tiden din bil är på reparation bokar du detta samtidigt. 


När det är dags för reparation lämnar du in bilen i kundmottagningen och hämtar ut eventuell bokad hyrbil samtidigt. Dom flesta hyrbilsfirmorna kör ut bilen till oss.


Tänk på att bilen behöver vara ren när den lämnas in för reparation.


När bilen är färdigreparerad kontaktar vi dig och meddelar när du kan hämta din bil. I samband med avhämtningen betalar du också eventuell självrisk, och återlämnar hyrbilen.Backlund Bil

Copyright © All Rights Reserved

JOBBA HOS OSS


Vi letar alltid efter nya talanger. Är du en av dem?


Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera